dr. Papp Szidónia
antropozófus orvos, belgyógyász

 

Az akadémikus orvoslást számomra jól kiegészíti az antropozófus gyógyászat, mely segítségével egy komplexebb képet alkothatok a hozzám forduló emberről és egészségügyi problémájáról. Célom a betegség valódi okának, mélyebb összefüggéseinek felismerésében való segítés és a teljes (testi, lelki, szellemi) gyógyuláshoz vezető útra való terelés. Ebben van segítségemre a páciens öngyógyító ereje, a természetből származó antropozófus gyógyszerek és terápiák széles tárháza, az életmód optimalizálása, ill. a terápiás közösségünkben tartott rendszeres páciens-megbeszélések. Hiszem, hogy a betegség egy esély a fejlődésre. Szeretettel várom a hozzám forduló felnőtteket belgyógyászati problémákkal (keringési-, légző-, emésztő-, kiválasztó-, endokrin- és az immunrendszer betegségeivel).

Rendelési idő: hétfő, kedd, csütörtök és péntek. Bejelentkezés telefonon vagy a rendeles@sophianum.eu címen.

Árak:

  • Első konzultáció* (90 perc) 18.000 Ft
  • 45 perces kontroll: 11 000 Ft
  • 15 perces kontroll: 5 000 Ft

    Egyszerűbb vagy akut esetben az első konzultáció is lehet 60 vagy 30 perces, ez esetben a díjazás egyezik a kontrolléval

*: új páciens esetén, aki még nem járt nálam

FONTOS:

24 órán belüli lemondás esetén a teljes konzultációs/kezelési díjat kérjük kifizetni. Ha legkésőbb 24 órával az időpont előtt (hétfői időpont esetén péntek délig) érkezik be a lemondás, nem számolunk fel költséget. Megértésüket köszönjük.

a Naturamagazin-ban megjelent interjú Dr. Papp Szidónia antropozófus orvossal

×
;