kiss_zsuzsanna_200dr. Kiss Zsuzsanna
antropozófus orvos, bőrgyógyász

Dr. Kiss Zsuzsanna bőrgyógyász szakorvos, homeopata és antropozófus orvos vagyok. 1986-ban fejeztem be orvosi tanulmányaimat Budapesten, majd 1991-ben szakvizsgáztam bőrgyógyászatból. 2003-ban homeopátiából licenc vizsgát tettem, majd HKO-t (hagyományos kínai orvoslás) tanultam 3 évig Paul Völgyesinél. 2005-ben levizsgáztam természetgyógyászatból. 2009-2012 között antropozófus gyógyászati tanulmányokat folytattam, melyből 2012. november 17-én Pécsett (PTE) egyetemi záróvizsgát tettem.
 
Vallom, hogy az embert egyrészt a maga teljességében és individualitásában, egyediségében, másrészt a világhoz, környezetéhez való viszonyában is vizsgálni kell, ennek eredményéből születhet meg a neki megfelelő terápia. A harmónia, az egység, az EGÉSZ-ség komplex, dinamikus, egymásra ható, összefüggő folyamatok összessége. Betegség akkor lép fel, ha a komplex folyamatok valamelyike térben és/vagy időben eltolódik. A gyógyítás az egység, a harmonikus működések újraszervezéséből áll. A terápia felállításához komplex, átfogó, több oldalról is közelítő szemlélet, vizsgálat szükséges. Antropozófus orvosi tanácsadás során testi-lelki-szellemi szempontból egyaránt megvizsgáljuk, térben és időben mi vezetett az egyensúly, az egészséges állapot elbillenéséhez. Ezután következik annak megbeszélése, milyen individuális kezelésre van szükség a harmónia újrateremtéséhez.

Árak: első vizsgálat 16.000 Ft, kontroll 8.000 Ft. Szerződés a következő egészségpénztárakkal: Tempo, Allianz H, MKB, Medicina, Generali, Kardirex, Vasutas. Bejelentkezés a Sophianum recepcióján.

FONTOS:

24 órán belüli lemondás esetén a teljes konzultációs/kezelési díjat kérjük kifizetni. Ha legkésőbb 24 órával az időpont előtt (hétfői időpont esetén péntek délig) érkezik be a lemndás, nem számolunk fel költséget. Megértésüket köszönjük.

×
;