MEGNYITOTTUNK!

 

Budapest szívében, az organikus stílusban épült Hattyúház földszintjén és első emeletén meleg, harmónikus terek, megnyugtató színek és csend fogadják a betérőt hétköznaponként 14:00 és 19:00 közötti nyitvatartással.

A Sophianum a mindennapi felgyorsult életben egy olyan sziget, ahova rövid feltöltődésre ugyanúgy be lehet térni, mint csoportos foglalkozásra, terápiára vagy hétvégi tanfolyamra, majd figyelni, hogyan bontakozik ki az ott tapasztaltak jótékony hatása.

Találkozások helye: igen, az Antropozófiával a polcokról leemelhető könyveken, a beszélgetéseken és a programokon keresztül, de találkozás önmagunkkal is, abban a legmagasabb minőségünkben, amihez a szellemtudományos úton juthatunk.

Megpihenni, töltődni és gyógyulni vágyókat egyaránt szeretettel várunk és kísérünk.

Orvosi ajánlatunk kizárólag antropozófus járóbetegellátásra szakosodott: az első magyarországi antropozófus orvos és terapeutaképzést végzett orvosok rendelnek rendszeresen, folyamatosan növekvő intervallumokban dr. Papp Szidónia mellett, aki a Központunkba helyezte át orvosi tevékenységét a németországi évek és a Szent Ferenc kórházban töltött időszak után.

Antropozófus terápiás kínálatunk: gyógyeuritmia, Ritmikus és Pressel masszázs, művészetterápia, beszédterápia, biográfiai munka és sorsismeret. Együttműködnek velünk további terapeuták és tanácsadók, akik munkájukat antropozófiai alapokra helyezik: gyógypedagógus, logopédus, gyógytornász, meseterapeuták, extra-lesson tanár, dúla.

Időpontokért és információkért a központi számunkat +1 5999 039 lehet hívni hétköznap 14:00 és 19:00 között, illetve írni a rendeles@sophianum.eu címre.

×
;