November 23, csütörtök, 19:15 (*): “Derékpanaszok Oszteopát szemmel I.” Dr Kovács Gellért M.D. D.O. előadása, amit szeretettel ajánlunk érdeklődőknek és kollégáknak is.

Dr Kovács Gellért M.D. D.O., az Oszteopát Klinika vezetője, húsz éve ismerkedett meg az orvosi oszteopátia és manuális terápia lehetőségeivel, majd később Manuálterápiából és Sportorvoslásból szerzett szakvizsgát. Sportkórházi tevékenysége és jelenlegi magánpraxisa során számos olimpikon , élsportoló sportsérülésének kezelése során azok kiváltó okainak megtalálásában és annak kezelésében is eredményesen tevékenykedett.

Az amerikai Philadelphia College of Osteopathic Medicine /PCOM/ valamint a német DAAO együttműködésében az amerikai és az európai standardoknak megfelelő oktatásban részesült, végül az Egyesült Államokban szerezte meg másodorvosi Oszteopát /DO/ diplomáját. Ugyanitt az egyetem keretein belül több szakmai előadás megtartására is felkérték.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kidolgozta saját Rendszerszemléletű megközelítését, amely a mozgásszervi panaszok kialakulásának összefüggéseit és azok kezelési lehetőségeit helyezi új dimenziókba. Mára elméleti és gyakorlati ismereteit megosztva munkatársaival karöltve folytatja széles körű gyógyító tevékenységét.  Regisztráció itt.

(*) a 19:15-ös kezdés oka, hogy 19:00-ig terápia zajlik a teremben. Kérjük, érkezzenek időben, hogy a jegyet megvásárolhassák, mert a kezdés most is pontos lesz.

×
;