KÉSŐBBI IDŐPONTRA HALASZTOTTUK a november 16.re tervezett, 19:15 Kovács Eleonóra antropozófus táplálkozásterapeutánk és Felcsiki Tünde gasztroblogger közreműködésével beszélgetés-sorozatot indítunk “A tudatos étkezés és étkeztetés egészségmegörző és közösségépítő hatása” címmel. Felcsiki Tünde: vendéglátó- és kereskedelmi végzettségű közgazdász. Neve már jól ismert az egészséges, „reform” konyhát előnyben részesítők körében. A mindmegette.hu mentes rovat szakmai vezetőjeként, rádióműsorok többszöri vendégeként, a nyomtatott sajtó rendszeres interjúalanyaként igyekszik bemutatni és átadni azt az életérzést, amit számára a “mentes” ételek elkészítése és fogyasztása jelent. 

A két házigazda bevezető előadása után meghívott vendégeink mutatkoznak be: olyan emberek, akik a vendéglátásban, az organikus táplálkozást támogató kereskedelemben, illetve a közösségi beszerzésszervezésben igyekeznek új utakat járni és mutatni.

A program részletesebb leírása és a további vendégeink névsora hamarosan szerepel a honlapunkon és FB eseményként. Regisztráció itt.

×
;