A 12 Szín és az Ember

Egészség – Betegség

Liane  Collot  d’Herbois színtana alapján

Tudatszint minőségek tükröződése a 12 színben. Tudatfejlődés az individuumban, tudatfejlődés az emberiségben kultúrkorszakokon át.

Szeminárium Ujváry Éva Collot festésterapeuta és dr Kiss Éva Zsuzsanna antropozófus orvos vezetésével 2017 őszétől – 2018 tavasz végéig

Liane Collot d’Herbois Rudolf Steiner szelllemtudományos munkájához kapcsolódva képes volt pontosan leírni a színek természetét, mozgásminőségét a Fény és a Sötétség kreatív erői között, és azt kapcsolatba hozni a hármas tagozódású emberrel.

A dr. Ita Wegmannal (az első antropozófus orvos, Rudolf Steiner munkatársa) együtt töltött évek pedig abban segítették, hogy létrejöjjön a Fény-Szín-Sötétség orvosi festésterápia.

A szemináriumon a színek természetével ismerkedünk, kapcsolódásukat az emberrel, mintegy tükrözve az egyes ember tudatosságának minőségét. Nem terápiás képzés, hanem belső út.

Bevezető előadás: szeptember 16-án,18 órakor a Sophianumban a szeminárium és a téma iránt érdeklődőknek, ami még nem jelent elköteleződést.

A szeminárium időpontjai: Sophianum, 9:30-tól 16:30-ig

(októbertől június végéig, amit három  napos nyári táborral zárunk)

Október 28              Fény és Sötétség

November 11          Magenta

December 9             Kárminpiros

Január 19                 Cinóberpiros

Az első alkalommal a sötétséggel és a fénnyel dolgozunk, hiszen minden egyes szín születése mögött a fény és a sötétség találkozása történik.

A továbbiakban minden egyes alkalommal megtapasztaljuk egy-egy szín mozgásminőségét, ahogyan a fény és a sötétség törvényei alapján keletkezik. Nem pusztán kívülről tekintünk rá, hanem belépve a szín „belső terébe”, belső tapasztalásból dolgozunk. Minden egyes szín tükröződik bennünk tudatosság szinten, lelki szinten, le egészen a fizikaiig. Ha a fény és a sötétség törvényei alapján festünk akkor a makrokozmikus rend tükröződik a hármas tagozódású emberben. Lesz olyan hogy egy egy szín festésénél akadályokba ütközünk, más színben pedig otthon érezzük magunkat. A munka során a személyes figyelem megtapasztalása – amit személyre szóló vezetés támogat – segít a továbblépésben a tudatosodás, a szellemi-lelki-fizikai egészség, a teljesség felé.

Jelentkezés, információ: 06 20 5757049

E-mail: eva.ujvary29@gmail.com

Részvételi díj az első félévre,4 alkalomra 41000Ft, mely tartalmazza az anyagköltséget. Részletfizetés lehetséges. Jelentkezést a beérkezés sorrendjében fogadunk el korlátozott számban a részvételi díj átutalásával a következő bankszámlaszámra:

. Jelentkezést a beérkezés sorrendjében fogadunk el március 3-ig a részvételi díj átutalásával a következő bankszámlaszámra: 10103836 -26708400-01003005

(A közleményben a név és a lakcím szerepeljen. Részletfizetés lehetséges.

További információ ,jelentkezés:eva.ujvary29@gmail.com

 06 20 5757049

http://festesterapia.wordpress.co

×
;