Szeretettel várjuk minden kedves Barátunkat május 6-án, szombaton 10:00-től a MOM Kulturális Központba, a harmadik AnthropoSophia Napra, melynek részletes programját a honlapunkon találják meg.

Külön ki szeretnénk emelni a délután 16.15-kor Méhes Csaba és Lang András által vezetett ráhangolódással kezdődő szociális művészeti műhelymunkát, melynek címe: "A jövőért cselekedni". A 17:00-től 19:00-ig tartó - reményeink szerint - izgalmas és jövőbemutató beszélgetés vendégei Gerald Häfner, Katharina Offenborn, Takáts Péter, Ertsey Attila és Molnár Csaba. További részletek a dedikált FB eseményoldalon. 

---

Elnézést kérünk, hogy az AnthropoSophia Nap szervezésének forgatagában nem tudtunk elég információval szolgálni a májusi előadásokról. Ezért az eredetileg meghírdetett ártól eltérően a külföldi előadók esetében is a szokásos 2.500 Ft-os belépőt kérjük. Azon kedves jelentkezőknek pedig, akik a korai regisztrációs lehetőséggel éltek, felkínáljuk a kedvezményes 1.500 Ft-os árat.

---

Május 8., hétfő 18:30 - 20:30 Beszélgetés Redő Júliával az EMK konfliktus megoldó szemléletének és gyakorlati eszközeinek sajátosságairól és egy érzelmi intelligencia fejlesztő, közösségépítő játékgyűjteményes könyvről és kártyacsomagról, melynek társszerzője. 

Az erőszak kialakulásának lelki folyamatáról, és az erőszakmentesség erőforrásairól Silye Imrétől, a Keresztény Közösség lelkészétől hallhatunk az antropozófiai emberképből eredő megközelítésben. Regisztráció itt.

---

Május 11-én (figyelem: dátumváltozás!), csütörtökön 19:00-21:00 az intuitív medicínáról, a kozmikus biográfiáról és egy új fagyöngy kivonatról  tart ízelítő előadást  a norvég Ralph-Raphael Kleimann, aki először látogat Mo.ra. A Baldron Fagyöngykivonat kifejlesztője napi munkájában egyesíti a virágkivonat-terápia átalakító erejét a szellemi gyógyítással a tudományos alapokon nyugvó méregtelenítő, környezet-egészségügyi, építésbiológiai: egészséges otthon, fényszennyezéssel kapcsolatos és EMF (elektromágneses tér) védelmi tanácsadása során. Emellett kapcsolatban van az élő természettel is: biodinamikus kertészkedés és faápolás révén. Spirituális ökológiai képzéseket, táborokat vezet, előadásokat és tanfolyamokat tart Európa-szerte.

---

„Alkalmazott spirituális ökológia, avagy hogyan biztosíthatunk egészségesebb környezetet gyermekeinknek, magunknak?” címmel május 10-én, szerdán 18:00 - 20:00 között Ralph-Raphael Kleimann Pilisszentlászlón, a Kékvölgy Waldorf Iskola Euritmiatermében tart előadást.  Kleimann saját kutatásai, tapasztalatai alapján beszél arról, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy biztonságban tudjuk gyerekeinket a mai fény- és sugárzás-szennyezett világban. Az est vezérfonala: a tagadás, tiltás és "démonizálás" helyett, a tudatosság konstruktív választása. Belépő 2.000 Ft. A bevétel az Iskola és az előadó között kerül egyenlően elosztásra.

---

A Sophianum Antropozófiai Központ hétfőtől péntekig 9:00 és 19:00 óra között van nyitva egyre bővülő könyv- és termékkínálattal. Orvosaink, terapeutáink és Dr. Hauschka kozmetikánk iránt érdeklődni, bejelentkezni a rendeles@sophianum.eu email címen vagy - nyitvatartási időben - a +15999 039-es telefonszámon lehet. Programokkal és terembérléssel kapcsolatosan az info@sophianum.eu címre írhatnak.

Várunk mindenkit szeretettel!

---