"A karácsonyi misztériumot csak akkor látják majd helyes megvilágításban, ha az áldozatot nem az egyik ember végzi a másikért, hanem, ha együttesen, közösségben élik át az emberek egyenlővé válását a Földre szállt Naplény előtt."

Rudolf Steiner gondolatával kíván áldott Karácsonyi Ünnepeket és fénnyel teli Új Évet a Sophianum munkaközössége.

---

Örömmel fogadtuk az idén meg sem hirdetett Sophianum Ajándékkártya iránti igényeket, és jelezzük, hogy továbbra is folyamatosan rendelhetőek. Kérésre fájlban is elküldjük vagy postázzuk (itt postaköltséget kérünk hozzászámítani). Lehetőség van kiválasztott kezelésekre, termékekre, programokra vagy teljesen szabad felhasználásra is kiállítani. 

Amennyiben szívesen ajándékoznák meg szeretteiket, de csak januárban tudnák kifizetni az árát, erre is lehetőséget biztosítunk, azzal a feltétellel, hogy csak megtörtént fizetés után lehet elkezdeni használni a kártyát. A kártyán nem fontos, hogy szerepeljen az összeg: a nyilvántartásunkban követjük azt: ezzel kapcsolatos igényüket kérjük, mindnóenképpen jelezzék. Készpénzben a központunkban fizethetnek, átutaláshoz pedig a banki adatok:

Kardia Antropozófiai Alapítvány 16200223 10040083 00000000

külföldről: IBAN HU73162002231004008300000000

FONTOS! a közleménybe kérjük beírni a kedvezményezett nevét és azt, hogy ajándékutalvány.

Kérdéssel, kéréssel forduljanak bizalommal Kiss Viktor kollégánkhoz.

---

A Festéscsoport januárban

Lendületben az Új Évben is:

2017. január 12-én ismét lehet csatlakozni a Sophianum festéscsoport munkájához. 6 hetes tanfolyam indul csütörtökön reggel 8.30-10.30-ig. Téma: a mozgékony, energikus és lelkes narancssárga. Festünk, rajzolunk, szenezünk Collot színtana alapján. Várunk szeretettel minden régi és új résztvevőt.

Jelentkezést a beérkezés sorrendjében fogadunk el korlátozott létszámban január 10-ig. Információ, jelentkezés: Ujváry Éva 0620 57 57 049, eva.ujvary29@gmail.com

---

Ajánlás

A téli időjárás sokunk arcát kiszárítja és érzékenyebbé teszi, így nem is meglepő, hogy a fokozott kényeztetés és intenzívebb ápolás milyen jól esik bőrünknek.    “A vágy egy olyan érintés iránt, amely mélyre hatol, ugyanakkor tiszteletben tartja az ember egyéni határait. A vágy egy olyan érintés iránt, amely gyengéd, mégis sokáig érezteti hatását. Tényleg lehetséges, hogy egy arckezelés az egészséget támogató impulzust nyújtson a bőr és a szervezet számára.” Reméljük, hogy ez a Dr. Hauschka magyarországi honlapjáról származó idézet sok kedves vendéget vezet el Horváth-Biczó Andrea kozmetikusunkhoz, akihez bejelentkezni a recepción vagy saját elérhetőségein lehet: +36-20-250-5052; hbiczoandrea@gmail.com A kezelésről bővebben itt olvashatnak.

---

Programajánló

Találkozás a hanggal

Szeminárium az éneklés szellemtudományos megközelítéséről a Werbeck-metódus alapján

2017. január 15. vasárnap, 10-től 18 óráig Christiaan Boele egynapos szemináriumot tart a Szabad Gondolatok Házában.

További információk itt.

---

Sophianum Antropozófiai Központ ünnepi nyitvatartása:

december 12. - december 22. 14:00 - 19:00
december 23. - január 4. ZÁRVA
január 5-től újra 9:00 - 19:00

Orvosaink, terapeutáink és Dr. Hauschka kozmetikánk iránt érdeklődni, bejelentkezni a rendeles@sophianum.eu email címen vagy - nyitvatartási időben - a +15999 039-es telefonszámon lehet. Programokkal és terembérléssel kapcsolatosan az info@sophianum.eu címre írhatnak.

Várunk mindenkit szeretettel!