---

A kevés beérkezett előregisztrálás alapján úgy döntöttünk, hogy december 10-én nem tartunk Karácsonyi Vásárt. Amolyan "morzsa-partynak" képzeltük, hogy a különbözö iskolai Bazárokból megmaradt gyönyörűségek gazdára lelhessenek, meg egy találkozási, bemutatkozási alkalomnak, de belátjuk, hogy ebben az időszakban merész gondolat volt ez a gyors rászervez(ked)és. Jövőre időben jelentkezünk! 

Központunkban szeretettel várunk mindenkit a folyamatosan érkező újdonságokkal, melyek közül most örömmel mutatjuk be a legfrissebbiket!

---

Egy könyv...

Cikkek és tanulmányok a társadalmi szervezet hármas tagozódásáról és az 1915–1921 közötti korszakról; szerző: Rudolf Steiner 

A kötet magvát 1919 és 1921 között írt újságcikkei képezik, amelyeket még maga Rudolf Steiner adott ki A társadalmi szervezet hármas tagozódásának megvalósítása című könyvben. Ezek megvilágítják a szocialista elméleteket, a marxizmust és a világtörténelmi eseményeket. További írások foglalkoznak a hármas tagozódás eszméjének alkalmazásával a gyakorlati életben. A kötetet kiegészítik a világháború idején született írások, valamint felhívások, memorandumok, amelyek a hármas tagozódás mozgalmát tükrözik. 

A téma Magyarországon 1989-ig tabu volt. Rudolf Steiner hármas tagozódással foglalkozó művei közül eddig csak egyetlenegy jelent meg: A szociális kérdés lényege (ÖK 23.) Az ABG Kiadó hiánypótló könyvét ajánljuk mindazoknak, akik a hármas tagozódást közelebbről szeretnék megérteni.

---

Ráadás... A 2016-os Év kincse műhelymunkára a Központunkhoz beérkezett kérés alapján meghirdetünk egy második lehetséges időpontot hetfőn, december 19-én, 18:00 és 20:00 között. A regisztráltakat emailben értesítjük arról, hogy összejött-e a szükséges létszám. A programra ezen a linken lehet regisztrálni.

---

Sophianum Antropozófiai Központ ünnepi nyitvatartása:

december 12. - december 23. 14:00 - 19:00
december 24. - január 1. ZÁRVA
január 2-től újra 9:00 - 19:00

Orvosaink, terapeutáink és Dr. Hauschka kozmetikánk iránt érdeklődni, bejelentkezni a rendeles@sophianum.eu email címen vagy - nyitvatartási időben - a +15999 039-es telefonszámon lehet. Programokkal és terembérléssel kapcsolatosan az info@sophianum.eu címre írhatnak.

Várunk mindenkit szeretettel!

---