Több érdeklődő kérésére az október 31.-re tervezett beszélgetést Silye Imrével november 21.-re halasztottuk.

---

November 5-én, szombaton,  18.30-21.30 között műhelymunkát tart David Newbatt antropozófus festő: "A Fény születése a Sötétségből" címmel. A használt technika: lágy pasztell - fekete kartonon, táblarajz készítéshez is felhasználható, így különösen ajánlott waldorf pedagógusoknak. Előzőleg David az Arkánum Alapítvány által szervezett "Európa: Requiem vagy újraszületés" című konferencián fog előadást tartani és ennek köszönhetően tudott ez a műhelymunka ilyen meglepetésszerűen megszerveződni. További információk a honlapunkon.

---

November 12. szombat, 10.00 - 16.00 között: "Csendélet – Művészetterápiás workshop”

Ha vágysz a lecsendesedésre, kilépve a mindennapi élet forgatagából, olyankor nyomasztó ingeráradatból, Urbányi Ágnes, fejelsztőpedagógus, Extra-Lesson tanár és Vedres Edit euritmista belső utazásra hívnak, ahol az aktivitás és a nyugalom egyszerre van jelen. Bővebben...

---

Sophianum Antropozófiai Központ az ünnenapokon (október 31. és november 1.) ZÁRVA van. Szerdától újból 9:00 és 19:00 óra között van nyitva. Orvosainkhoz, terapeutáinkhoz és a Dr. Hauschka kozmetikusunkhoz  bejelentkezni a rendeles@sophianum.eu email címen vagy - nyitvatartási időben - a +15999 039-es telefonszámon lehet. Programokkal és terembérléssel kapcsolatosan Kiss Ambrus kollégánkhoz lehet fordulni: +30 621 52 52, kiss.ambrus@sophianum.eu.

Várunk mindenkit szeretettel!