Szeretettel küldjük híreinket és várjuk a Sophianumban!

---

KIEMELT PROGRAMAJÁNLATUNK (emlékeztető):

2016. június 18. szombat, 18:00
Megemlékezés Helmuth von Moltkéról halálának 100. évfordulóján
A programban (bővebben a linkre kattintva): előadás, euritmia, vers és zene, befejezésül pedig kötetlen beszélgetés.
Scherák Mária, a program szervezője és vendégei szeretettel várnak mindenkit erre a fontos eseményre, amelyre a belépés egyéni felajánlás alapján történik.
Megköszönjük ha előzetes regisztrációval segíti a szervezők munkáját.

---

2016. június 13. hétfő, 10:30-12:30
GÓLYAMESÉK – Ligetszépe mesefonoda
Harmonizáló önismereti csoport várandósoknak 6 x 2 órában.
Szeretettel várunk harmonizáló, önismereti és személyiségfejlesztő csoportunkba, ahol a Ligetszépe mesemondó terapeutái mesékkel és történetekkel segítenek a saját születés-élményed feldolgozásában.
A csoport vezetői mesés útravalóval szolgálnak magzatod ápolásához,  újszülötted és csecsemőd testi-fizikai, lelki-szellemi gondozásához, hogy közös életetek során az összetartozás élménye, érzése erősödjön bennetek. Vagy a traumák melyek a fogantatás, várandósság alatt megtörténtek vagy szülés alatt megjelenhetnek, ne váljanak akadályokká az egyéni és közös sorsotok alakulásában.  Bővebben a honlapon

---

Június 17. péntek, 17:00 – 20:00
Milyen Kincset hozok a Világba? –
kiscsoportos csendműhely, biográfiai munka alapokon
Mindannyian Kincset hozunk a Világba, de sokszor megfeledkezünk róla. Kételkedünk, elkeseredünk és néha azt gondoljuk, hogy a körülöttünk lévők a hibásak, hogy nem látják meg az igazi értékeinket.

Nagy felelősség felismerni, hogy csak rajtunk múlik: nekünk kell megtalálni és felmutatni a Kincset, amit hozunk. Nekünk kell hinni benne, önmagunkban.

Egy rövid találkozás a Kincseddel, kapcsolódás a Fényeddel, amelyet - a csend ölelésében - a többiek jelenléte tükröz vissza Rád.

A 6.500 Ft-os részvételi díj teljes egészében a Központ támogatását szolgálja.
Bővebben a honlapon

---

június 20., hétfő 16:00 - 18:00
Családi program: Nyitva van az aranykapú - Ligetszépe mesedélután a kicsiknek, egészségfejlesztés, otthonápolási és nevelési tanácsadás a szülőknek.

Előzetes regisztrációval érvényes árak: családbarát belépő 1 felnőtt + 1 gyerek 2.000 Ft, +2 gyerek 3.000 Ft, + 3 gyerek 4.000 Ft...  Felnőtt belépő: 1.500 Ft. Helyszíni belépő: felnőttjegy 2.500 Ft., gyermekjegy 1.000 Ft. Bővebben...

---
Gerhard Reisch illusztrációja

ELŐREJELZÉS

július 1., péntek 18:00

David Newbatt, antropozófus festőművész, a skóciai Camphill tanára beszél és beszélget a jelenlevőkkel a vizuális művészetek és a pedagógia kapcsolatáról.

Lehetőség lesz arra is, hogy David festményeiről készült dedikált másolatot vásároljanak a helyszínen.

Regisztrációs djí: 2500 Ft, diák, pedagógus és nyugdíjas kedvezményes díj. 1.500 Ft.

---

Kedvezményes előjegyzési lehetőség!

2016. Augusztus 15-20.
Festésszeminárium FÉNY-SZÍN-SÖTÉTSÉG Liane Collot d’Herbois metódusa alapján
Roland  Tiller hetedik alkalommal tart festésszemináriumot Magyarországon, ez alkalommal a Sophianumban  augusztus  15-20 ig. A  németországban élő  festőművész több, mint 20 éve dolgozik Liane Collot d’Herbois kutatási módszereivel. Collot továbbfejlesztette, és elmélyítette J.W.v Goethe és Rudolf Steiner színtanát és a színek szellemi megértéséből fakadó tudását, a gyakorlatban is alkalmazta. Bővebben a honlapon

---

Sophianum Antropozófiai Központ hétfőtől péntekig 14:00 és 19:00 óra között van nyitva egyre bővülő könyvkínálattal. Orvosaink és terapeutáink a nyitvatartási időn kívűl is rendelnek. Érdeklődni, bejelentkezni a rendeles@sophianum.eu email címen vagy - nyitvatartási időben - a +15999 039-es telefonszámon lehet.

Várunk mindenkit szeretettel!