„Gyógyír csupán az,
ha az egész közösség
az egyes ember lelkének tükrében képződik,
s az egyes ember lelkének ereje
hat a közösségben.”
(Rudolf Steiner, a szociális etika mottója)

Szeretettel köszöntjük az újonnan feliratkozottakat és köszönjük mindenkinek, aki részvételével táplálta a ll. AnthropoSophia Nap fényét, szépségét! Fényképek, köszöntők ezen a linken.

---

Április 21-én, 4 hetes festéscsoport indul Ujváry Éva vezetésével "A temperamentumok megértése művészeti munkán keresztül".  

Részletek a honlapon...

 

Szeretettel ajánljuk Ujváry Éva hétvégi programját is, amiről Éva honlapján olvashatnak részleteket.

---

Május 6-án 18:00 – 19:00 között a Bázeli Waldorf Iskola Szimfonikus Zenekara lép fel a Sophianumban. Megtisztelő megkeresésüket nagy örömmel fogadtuk és hívunk szeretettel mindenkit erre a különleges alkalomra. Kérjük, hogy a honlapon vag emailben jelezzék részvételi szándékukat, mert ugyan a belépés díjtalan (a zenekar felajánlása, hogy minden bevétel a Központ támogatására menjen), de a férőhelyek korlátozottak, hiszen maga a zenekar nagy! Bővebben...

---

 

A Sophianumban dolgozó Ligetszépe meseterapeuták továbbra is várják a gyermekeket, családokat és új programot kínálnak a várandósoknak is. Bővebben ezen a linken.

---

 

Horváth-Biczó Andrea szeretettel várja a vendégeket a Sophianumban Dr. Hauschka féle kozmetikai kezelésre. Bejelentkezés a Központ telefonszámán, emailjén. A kezelésről...

---

Szeretettel továbbítjuk egy pedagógusoknak szóló önismereti műhelymunka hírét és egy korai jelentkezési lehetőséget az "Égigérő nyári táborba".

---

Sophianum Antropozófiai Központ hétfőtől péntekig 14:00 és 19:00 óra között van nyitva egyre bővülő könyvkínálattal. Orvosok és terapeuták iránt érdeklődni, bejelentkezni a rendeles@sophianum.eu email cíímen vagy - nyitvatartási időben - a +15999 039-es telefonszámon lehet.

Várunk mindenkit szeretettel!