Szeretettel várjuk a második AnthropoSophia Napon, április 16-án, 
10:00 és 17:00 óra között

a MOM Kulturális Központban (1124 Budapest, Csörsz u. 18.)

Reméljük, sokan találkoztak már a plakátokkal a városban és vidám kedvcsinálónak küldjük ezen a linken a ClassFM-ben hallható beharangozónkat is!

---

A honlapon olvasható a Nap részletes programja, amit a következő legfrissebb hírekkel szeretnénk kiegészíteni:

11:00-kor és 15:00-kor Döbröntei Zoltán, a Napút Művészeti Akadémia vezető tanára tárlatvezetést tart.

11:00 - 12:00 és 15:00 - 16:00 Bodnár Ágnes, Fülöp Judit és Dobay-Nagy Annamária szabadtéri Bothmer foglalkozással vár kicsiket és nagyokat.

 

Egyéni vagy kiscsoprotos beszélgetéseket tartanak előzetes regisztráció alapján: Rédey Szilvia - felkészülési és születési folyamatok kísérője: redey.szilvia@gmail.com, Urbányi Ágnes - extralesson tanár, fejlesztő pedagógus: uagi.art@gmail.com és Kovács Eleonóra - táplálkozási tanácsadó: pkovacsnora@gmail.com.

Itt is fel szeretnénk hívni a fiatalok figyelmét a pályázatunkra, amelyet az ArtBázissal együttműködésben szervezünk az AnthropoSophia Nap megörökítésére max 3 perces video vagy képfilm formájában. Jelentkézést a sophianum@sophianum.eu címre várunk rövid bemutatkozással.

---

Sophianum Antropozófiai Központ hétfőtől péntekig 14:00 és 19:00 óra között van nyitva egyre bővülő könyvkínálattal. 

Pénteken, április 15-én a Központ zárva van. 

Orvosok és terapeuták iránt érdeklődni, bejelentkezni a rendeles@sophianum.eu email címen vagy - nyitvatartási időben - a +15999 039-es telefonszámon lehet.

Várunk mindenkit szeretettel!