Szeretettel küldjük februári híreinket! 

---

Vasárnap, február 11-én 18:00-kor Dr. med Wilburg Keller-Roth, baseli orvos, a magyarországi gyógyeuritmia képzés docense, tart előadást "Az emberiség evolúciójáról szóló 12 gyakorlatról". Az előadó által küldött bevezetőt a honlapunkon olvashatják és ugyanitt regisztrálhatnak is.

---

Február 24-én indul "A 12 Szín és az Ember" szeminárium 2. szemesztere Ujváry Éva Collot festésterapeuta és dr. Kiss Éva Zsuzsanna antropozófus orvos vezetésével.

Ezen a ponton lehetőség nyílik bekapcsolódni a szeminárium munkájába.

Tudatszint minőségek tükröződése a 12 színben. Tudatfejlődés az individuumban, tudatfejlődés az emberiségben kultúrkorszakokon át. A 12 szín lelki minőségei. A színek és a gyermekfejlődés szakaszai.

A munka során az egyéni figyelem megtapasztalása - amit személyre szóló vezetés támogat - segít a továbblépésben a tudatosodás, a szellemi-lelki-fizikai egészség, a teljesség felé. Lehetőség lesz elmélyíteni a gyermekfejlődés szakaszainak megértését.

Szülőknek , nevelőknek inspiráció mindennapi munkájukhoz, életükhöz.

Részletesebb leírás, valamint a szeminárium összes időpontja a honlapon olvasható.

További információ, jelentkezés: Ujváry Éva: 06 20 5757049, eva.ujvary29@gmail.com .

---

Dr. Robert Gorter, holland antropozófus orvos (belgyógyász, immunológus, onkológus) újból a Sophianum vendége lesz. Ezúttal a fő téma a kannabisz növény orvosi felhasználása. Dr. Gorter a 70-es évek óta végez kutatásokat ebben a témában, és komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik a klinikai alkalmazás terén is.

Február 22. csütörtök 10:00 - 18:00, illetve február 23. péntek 10:00 - 17:00 óra között dr. Gorter orvosi konzultációja. Bejelentkezés a recepción. Dr. Gorter hollandul, németül és angolul beszél, szükség esetén, külö díjazásért, tolmácsolást biztosítunk.

Február 23. péntek 18.00-21-00: A kannabisz orvosi alkalmazásának lehetőségei a világban és Magyarországon. Előadók: dr. Robert Gorter és Szelestei Miklós, a Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület elnöke, akik február 24-én, szombaton 10.00-16.00 között gyakorlati műhelymunkát kínálnak az egészségügyi szakembereknek a témában. A műhelymunkára a helyek korlátozottak, regisztrációt - ezen a linken - érkezési sorrendben tudunk elfogadni.

---

A szegedi Napsugaras Házban február 12-én ultrahangos szakorvosi vizsgálatra lehet jelentkezni 13:00 és 17:00 óra között. Időpontegyeztetés telefonon +36307847677 (visszahívással) vagy: drrusko.ultrahang@gmail.com Bővebben ezen a linken.

---

Sophianum hétfőtől péntekig 9:00 és 19:00 óra között van nyitva. Orvosaink és terapeutáink  iránt érdeklődni, bejelentkezni a rendeles@sophianum.eu email címen vagy - nyitvatartási időben - a +36 1 5999 039-es telefonszámon lehet. Programokkal az info@sophianum.eu, terembérléssel kapcsolatosan: kiss.ambrus@sophianum.eu címre írhatnak.